Maling for takstein

Alternativet er å fornye taksteinene med olje eller maling. Du bør imidlertid ta en grundig taksjekk samtidig, slik at du er trygg på at det ikke . Når malingen er oppvarmet, kan vi male uten å søle, selv når det blåser.

Malingen er utviklet for å brukes på takstein, og fås farge etter valg. Overflaten på taksteinen er blitt stygg p. Etterbehandling av takstein med akrylmaling. Når malingen på overflatebehandlet takstein med tiden blir slitt bort av vær og vin.


Splash maling yunik flugger beckers jotun maxmaling. Gjelder alle overflater som takstein i tegl, betong, fasader i murstein mm. Isopaint takmaling er spesielt utviklet til maling av tak, betongtakstein,.


Vi kan også levere maling til takstein, men det kreves en god del arbeid for å få et godt resultat. Heften til underlaget vil likevel ikke bli så god . Hvilken maling) Jeg regner med at også andre kan ha hatt, . IKTAS tilbyr takbehandling, fornyelse og vedlikehold av tak gjennom vask, impregnering og maling av takstein. Ivareta husets verdi gjennom vedlikehold av taksteinen, og utsett den kostbare operasjonen det er å bytte tak. Vi gir hele års garanti for kunder som tegner en .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue