Småmat hallingdal

Eldre som vi har brukt som kjelde, meiner at småmaten fyrst kom hit etter at Øvre Hallingdal hadde teke retten i . Spesialiteten er småmat basert på gammal tradisjon, lokale råvarer og solid fagkunnskap. Denne kan du få kjøpt frosen i daglegvarebutikkar i Hallingdal og .

De lager sin egen småmat og tilbyr også catering. Kontaktinfo: Herdvegen - 35Gol Tlf : 3590. Der Trønderne har sin Sodd har Hallingene sine mindre kjente spesialitet Småmat. Hallingkost er nettopp trønderen som møtte en Hallingjente og som med .

Hallingdal Catering har kjøkken på Torpomoen. Klikk her for å komme til en egen nettside for Småmat. Småmat var en annen festrett i Hallingdal. Den ble brukt til hovedrett og serveres to ganger.


Småmat som ikke skal forveksles med suppe, var den maten som . Småmat er en gammel matrett med flere typer kjøtt som stammer fra Hallingdal i Buskerud og brukes som festmat. Her finner du informasjon om noen av de produkter og . KILO Oksekjøtt, for eksempel bankekjøtt, mørbrad eller benfri høyrygg; 4GRAM Spekskinke (helt stykke); GRAM Fenalår; 1GRAM .

Småmat er en deilig kjøttsuppe, med lang tradisjon i Hallingdal. Lokalmat - Bransjeportalen for lokalmat for hele Norge - Matmerk. Kontaktinformasjon for Hallingdal Småmat DA Gol, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.


Hallingdal Småmat - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Småmat fra Hallingdal Catering finner du i en rekke dagligvarebutikker i Hallingdal samt i utvalgte butikker en rekke andre steder på Østlandet. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Hovudrett til gjestebod; ei blanding av kjøt, kraft, potet og grønsaker. I Øvre Hallingdal (Ål og Hol) har småmaten vore festmat til gjestebod . Ingers Småmat er kjent for sin klare kraft og gode smak. Inger holder fast på tadisjonen av Festmaten i Hallingdal, der alt er hakket for hand og alle biter . L I HALLINGDAL) Lise Laa på Ål i Hallingdal byr på de deiligste lokale matretter.


Det er gammel historie i hver eneste matbit.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue