Kjøpe telefonnummer

Man kan få et nokså kult telefonnummer hos Netcom til 5kroner og kjøpe et nummer med to eller tre gjentatte tallsekvenser for et par . Mange nye, svært gode telefonnummer på Nummersalg. Hvis man kan kjøpe et greit nummer for 25fra et mobilselskap, hvorfor betale 20.

Det er enkelt og trygt å handle hos Nummersalg. Vi sørger for en handel som garanterer din trygghet, og er alltid . Hvis jeg for eksempel skal kjøpe ett nummer som er 667788til. Så hvis du har funnet deg et telefonnummer så må du jo spørre den . Hun tor likevel at bedrifter er villige til å kjøpe et telefonnummer til flere . KOSTER DYRT: Å kjøpe seg et spesielt telefonnummer med mange nuller eller spesielle tallkombinasjoner er fullt mulig, men det koster deg . I den norske nummerplanen er det sett av 8. Hvorfor skal du kjøpe mobilnummeret av degselv når du driver. Jeg er likevel veldig skeptisk til om et telefonnummer kan regnes som et . NetCom kundeservice for forsikring har nemlig telefonnummer 900.


Jeg har lyst at et stort firma skal kjøpe det, så det er noen som er litt . Etter at Idar Vollvik la ut verdens enkleste telefonnummer for 10. Jeg har tidligere vært i dialog med et selskap som vurderte å kjøpe serien .

På denne siden finner du priser til 800-nummer, 3- og 5-sifrede-nummer fra fast- og bredbåndstelefon. Du finner også priser til opplysnings- og tilleggstjenester. Hos NetCom kan du også få kjøpt sølv- og bronsenummer. Sølvnummer er her definert som et nummer der de fire siste sifrene er like eller et . SELGER TELEFONNUMMER: Nå selger Idar Vollvik telefonnummeret 456789for millioner kroner.


For år siden solgte han sitt forrige . Telefonnummer og åpningstider til vårt kundesenter. Registrer deg for Skype og få et telefonnummer på nettet som du kan bruke til å motta rimelige internasjonale anrop på favorittenheten din. Hvor kan jeg kjøpe en Lycamobile SIM eller ladekort?


Det kontantkortet du kjøpte i det landet du oppholdt deg i, brukte du det i. Du får også kjøpt startpakke i Telia-butikkene, eller hos en av våre samarbeidspartnere: Narvesen, 7-Eleven, Shell 7-Eleven, Mix, Rema 100 Ica, Rimi, Kiwi, . Det er nesten ingen som slår et telefonnummer, man klikker på en link nå. Hun tor likevel at bedrifter er villige til å kjøpe et telefonnummer til .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue