Fagbrev renholdsopperatør

Du kan også jobbe som renholder uten å ha fagbrev. En renholdsoperatør velger kjemikalier for renhold på ulike overflater og har god kjennskap til behov for . Dette er kurset for deg som har allsidig erfaring innenfor renholdfaget.

På kurset lærer du om kjemikalier og metoder til vedlikehold av . Mangler du den formelle kompetansen innen renhold? Da er fagbrev i renholdsoperatør det rette for . Personer som har års praksis, eller oppnår det i løpet av kurset og som ønsker å ta fagbrev som renholdsoperatør.

Dokumenter din kompetanse - Ta fagbrev i renhold! Har du lang erfaring fra renholdsbransjen? Da kan du ta fagbrev som renholdsoperatør. Aktuelle arbeidsplasser er alle typer næringsbygg og virksomheter i offentlig og privat sektor.


Som faglært renholdsoperatør har du varierte arbeidsoppgaver og du håndterer ulike maskiner og ny. Det er ikke rart fagbrev har blitt populært blant renholderne. Renholdsoperatør Torhild Fjeld Limi får golvene til å skinne på . Norwegian Cleaning Consultants AS) Sted: Oslo, Drammensveien 43. Kurset skal gi en bred teoretisk innføring i renholdsfaget og forberede deg til å avlegge den teoret.


I løpet av ti år har nærmere 50renholdere i Norge tatt fagbrev og fått tittelen renholdsoperatør, viser tall fra SSB. Norsk Fagskole inviterer til kompetansegivende teorikurs for renholdsoperatører som ønsker fagbrev. Du kan også motta fagbrevet som renholdsoperatør etter års praksis ( praksiskandidat ). Hvis du har arbeidet delti blir dette . Utdanningsreformen Kompetanseløftet i 20sørget for at renholdsoperatørfaget ble lagt til Bygg- og anleggsteknikk. Har du jobbet en stund med renhold kan du nå ta fagbrev som Renholdsoperatør! Som privatist tar du kun en tverrfaglig eksamen og ikke . Oslo og har nå tatt fagbrev som renholdsoperatør.


Ren Pluss har som mål at 1 av driftslederne i selskapet skal ha fagbrev og dette målet nærmer vi oss . Nå kan du ta fagbrev som renholdsoperatør i Neadalen.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue