Mosefjerner takstein

Når taket ser sånn ut, er det lurt å bruke en mosefjerner. Takstein og skifer kan rengjøres med høytrykksspyler, for de tåler det. Mosefjerner for tak eller grønskefjerner kan også brukes.

Mosefjerner kan brukes like godt på tak som på plen. Sjekk at taksteinen ligger på plass og at takrenner og nedløpsrør ikke tettet. Tak GTi er et rengjøringsmiddel for mose, lav og alger på tak. Den første tiden etter behandling vises kun en liten virkning og det kan ta flere måneder før mosen .

Vi har et hus med alminnelig sementtakstein. De siste årene har det kommet noe belegg med mose som stadig faller ned. En effektiv mosefjerner som kan brukes PÅ ALLE MATERIALER! Det er flere gode grunner til hvorfor du bør sørge for å holde mosen bort fra taket, men finnes det effektive tips til hvordan man skal fjerne den? Påvekster på taket er ikke bra, og det kan også være en årsak til at takstein sprekker.


Hustak belagt med ru takstein eller shingel gir ofte grobunn for mose! Avrenning fra en ny smart skinne montert på toppen av mønet vil fjerne eksisterende mose . Har noen erfaring med å bruke jernsulfat mosefjerner på Zanda betongtakstein (rød rustik). Men for å fjerne den mosen som er der allt må det vel bli mosefjerner av noe slag.

Porøse takstein er ypperlig egnet, i alle porene vil det sette seg støv, jord og planterester. Når det regner risler det næringsstoffer nedover taket, . Jeg har tak med takstein, hvor det er kommet mye mose øverst på taket. Hvordan fjerner jeg dette uten å skade taket? Gammel takstein vil uansett aldri bli helt naturrød slik moderne takstein kan være.


Man kan vurdere å spraye på kjemikaler, mosefjerner etc. TD Algefjerner er et rengjøringsmiddel som fjerner sopp-, mose- og algedannelser på takstein, beleggningsstein og gravsteiner. Pass for all del på at du ikke spyler så hardt at taksteinen hopper og spretter i alle retninger. På tak med takpapp er det lett å få mosen bort ved . Fukt opp området med vann, gjerne tilsatt vaskemiddel eller mosefjerner.


Bruk hansker når du jobber med sterke kjemikalier. Viss du er redd bioren tar knekken på takstein så skal du iallefall ikke.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue