Sliping av motorsagkjede

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre opplevelsen din på nettstedet vårt. Ved å fortsette å navigere på dette nettstedet samtykker du til vår bruk av . Enkle gjør-det-selv-tips til hvordan du filer kjedet på McCulloch-motorsagen med et filsett.

Se film fra vår motorsagkjede slipekursdag 17. Denne filmen viser det geniale Power-sharp. Ihle ber oss sammenligne tennene på et sagkjede med en høvel.

Jo lavere rytteren slipes ne desto dypere graver skjæretanna seg ned i . Har biltema-sliper, slipestift til dremelen, samt en \quot\;skikkelig\quot\;. Noen filer kjedet motsatt veg, noen bruker spesielle sekskantfiler, og andre sliper med maskin. Jeg er desverre ei kløne med fil, og klarer ikke å få motorsagkjedet bra med vanlig fil, heller ikke. Alltid skarpt kjede og heile kjedet er likt slipt.


Med filer og filmaler fra STIHL sliper du dine sagblad og krattknive optimalt. Husqvarna X-Cut er verdens første originale Husqvarna-sagkjede. Det er designet for ett formål: optimalisere ytelsen til Husqvarna-motorsagen din – og derved . Om du lurer på hvordan motorsagkjedet skal slipes finner du mange nyttige råd i denne videoen.

I tillegg til at den sliper automatisk, sliper den fantastisk bra. Valg av riktig sagkjede er en forutsetning for god motorsagøkonomi. STIHL tilbyr optimale sagkjeder for alle bruksområder, effektklasser og motorsagsfabrikater. Men, jeg liker tanken på enkel sliping ;D.


En kollega kjøpte seg elektrisk motorsagkjede-sliper på Netthandelen, og den fungerer utmerket . Den maskina brukes hos meg primært til sliping av kjedet på vedmaskina, da det kjedet er uråd og få filt for hånd. Har du noen gang holdt på med rydding eller vedhogst og så kommet bort i en stein eller ned i . Ta på verneutstyr og pass på at ingen oppholder seg i nærheten av arbeidsområdet. Tekniske spesifikasjoner Spenning: 2V Motoreffekt: 1W Turtall (maks.): .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue