Isolert loftsluke

Loftet egner seg ypperlig til lagring, for alt fra campingutstyr og hagemøbler til kofferter og klær. Godt isolert loftstrapp med 3-delt stige. Serien LEX kombinerer svensk kvalitet med førsteklasses design og funksjon, og tilfredsstiller høye krav til eleganse og .

Hus frå med uisolera loftsluke mot kaldtloft. Regner med at du har loftsluke med integrert trapp? Sølvgrå stålkonstruksjon, naturefarget trappetrinn i bøk.

Lager: Oslo, Larvik, Krsan Trheim mer info. Pocket loftrapper med sammenleggbar stige har mm isolasjon, karm, tetningslist og espagnolett-lås. Her finner du fine trapper og trappeløsninger enten om det er ny trapp eller renovering. Spør oss gjerne om trappeløsninger passende ditt hjem. En 3-delt trapp som er klar til montering.


Et Hus Hjem Royal polar loftstrapp - Royal polar loftstrapp○ Hvit HDF-plate på begge sider av luken (grunnmalt). Ubrukt Loftsluke modell Royal Polar, isolert med K-verdi 43. Trappen er dessverre fjernet men alle beslag følger med slik at det enkelt kan monteres noe . Uåpnet forpakning inneholdende en stk isolert loftsluke med tredelt stige.

Mål for hulltakning - evt eks hulltakning: 560mm bredde X 1150mm lengde. Loftstrappen er konstruert uten ramme i luken, noe som forhindrer varmetap, og den er isolert med hele mm polystyren. Sammenleggbar loftstrapp isolert med mm ubrennbar mineralull, overfalls, hvitgrunnet lukelem, tettelist og espangolett lukker. Har du en gammel loftsluke som er uisolert og all varmen siver opp på loftet? Det er enkelt å bytte den ut med en ny isolert loftsluke med tetningslist.


En tynn og utett loftsluke koster deg mye varmespill. Derfor er det penger å spare med en ny, tett og velisolert loftstrapp. I tillegg kan du få mye enklere tilgang til . Lister av cellegummi er påmontert og espagnolettlås gjør loftstrappen tett mot kaldt loft. Innsetting av isolert loftsluke med foldetrapp - drammen.


Snekker Vi ønsker tilbud på ferdig innsatt loftsluke med trapp i Henrik Ibsens gt.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue