Kobbertråd tak

Begynner å få litt mose på et år gammelt tak, og ble anbefalt å legge kobbertråd på mønet. Dette skal visstnok fjerne mosen (sakte) og hindre . For at det skal vokse mose på et tak, må det finnes en grobunn.

Mose på taket gir ofte problem med tette takrenner og avløp! Vi anbefaler zink fordi den har bedre virkningsgrad enn kobber. Da vi hadde taktekkere på huset vårt fikk vi ett tips om hva man kan gjøre for å forhindre at mosen tilbake. Synes jeg husker noe om at en kobbertråd og to spiker var løsningen til .

Mange opplever at det gror godt med mose på taket. Kontakt en blikkenslager og kjøp en rull kobbertråd- eller bånd. Hvis man vil fjerne dette kan man feste en kobberledning helt øverst fra møne til møne.


Når det gjelder å få et tettest mulig tak, har vi følgende produkter: 1) Mønebånd i profilert plast. Kobbertråd har en rekke bruksområder: - Surring av klør på hummer - Fiskesnører (eks minidorg) Og ikke minst - for alle som sliter med mose på taket. Etterpå kan det lønne seg å strekke en kobbertråd på toppen, sånn at du unngår mere mose. Ja skulle mer enn gjerne skiftet tak viss vi hadde hatt råd til det. For å forebygge ny dannelse av mose på taket spør jeg i dette fora om.


Kobbertråd kan kanskje virke også, men kan muligens gi misfarging . Har fått høre at hvis vi fester en kobbertråd langs hele kjølen under båten, så vil. Mønebeslag i Sink har faktisk en effekt mot mose på taket. Sink løser seg lettere enn kobber, hvordan det virker på mose, vet jeg . Hjelp til kjøp og salg: Hvor kan jeg få tak i kobbertråd og transformatorer? Har sjekket på biltema, men de hadde ikke.


Kobberplater er spesielt egnet for tak og fasader med flere spennende. Jeg ønsker tilbud på fjerning av mose på tak på enebolig, ca. Jeg ønsker også å få montert kobbertråd eller Wütop . Hang også opp kobbertråder langs møne i fjor, tror ikke det hadde noen effekt. SJEKKPUNKT: Mose er i utgangspunktet ikke skadelig for taket,.


Der råder man til å kjøpe en kobbertråd eller -bånd hos en blikkenslager.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue