Lys oppdal skifer

Skifer fra Oppdal Sten er et spennende kvalitetsmateriale og noe av det vakreste du. Trollheimen er en lys skifer som tas ut fra et brudd i utkanten av. Oppdal skifer til kundene våre som vi mener har utmerket kvalitet.

Bruddskifer Lys Oppdal Mellomstore 20-30mm. Stoneart leverer bruddheller og bruddskifer i Lys Oppdal fra Minera Skifer. Skiferen brukes ute og inne, på støpt underlag og i komprimert løsmasse.


Fargespekteret i Oppdal-skiferen varierer fra lys grå til dyp koksgrå.

Oppdal Sten AS er en forholdsvis ung skiferbedrift, men har etablert seg med to. Avtalen sikrer Oppdal Sten AS tilgang på en variant av Lys Oppdal som vi har . Og om ikke det var nok, tilbys de normalt sett i overflatene; natur, børstet og slipt (Alta kun natur). Modena Fliser tilbyr skiferfliser fra Oppdal, Otta og Alta. Oppdalskifer er enten lys eller mørk grå.


Den er lett å forme, lett å bruke og lett å tilpasse til ulike lokale forhold. Det unike med oppdalskifer er at kantene kan . I dette bruddet tar vi ut skifertypen Oppdal Trollheimen som betraktes som en lys oppdal skifer. I dette bruddet er det bare virksomhet i sommerhalvåret.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue