Jørn lier horst nøkkelvitnet

Nøkkelvitnet bygger på en autentisk uoppklart åtte år gammel drapssak. Jørn Lier Horsts tidligste erfaringer som politimann var å holde vakt på åstedet for det . Nøkkelvitnet - kriminalroman av Jørn Lier Horst - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv!


Etter å ha lest hans debut, Nøkkelvitnet, så skjønner jeg…. Jørn Lier Horst er politimann selv, og han har valgt å være ærlig og troverdig når . Den anerkjente krimforfatteren Jørn Lier Horsts debutbok, Nøkkelvitnet, er en realistisk fortelling bygd på en autentisk sak. Nøkkelvitnet er en realistisk krim bygd på en autentisk sak.


Som tidligere politietterforsker vet Jørn Lier Horst hva han skriver om. Han har opparbeidet seg en stor leserskare og blir omtalt som vår nye Nesbø. Jørn Lier Horst er selv politimann, og Felicia forsvant er hans andre bok om William.


Jeg gjenleste den første, Nøkkelvitnet, i september 2011. Det er denne kriminalsaken fra virkeligheten som Jørn Lier Horst bruker i sin .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue