Jula tralle

Riktig robust tralle som kan bære opptil 2kg last, og er utstyrt med en fast lasteplattform, oppfellbart lastegitter (410x3mm) samt luftgummihjul (10x5). Skal du gjøre lettere transporter mellom for eksempel leilighet og bil eller bil og båt, er Hamrons lille tralle et utrolig godt valg. Kraftig vedtralle med spesialutformet bøyle som gjør vedhentingen enkel og effektiv! Trallen har også store luftgummihjul som gjør ferden fra vedskjulet mindre . En stor og robust transportvogn er alltid kjekt å ha. Denne har stort lasteplan (95xcm), avtakbare sider og fire luftgummihjul 10xmed kulelager, som gjør . Riktig robust tralle som kan bære opptil 2kg last, og er utstyrt med en fast lasteplattform, oppfellbart lastegitter (410x3mm) samt . Lasteflate 3x 2mm og hjul Ø 1mm.


Sammenleggbar tralle med polyesterstoff, stabilt rammeverk i pulverlakkert stål og fire hjul, hvorav to er låsbare. Luftgummihjul med kulelager med stålfelg. Den sammenleggbare designen gjør trallen svært lett å ta med seg, uansett hvor. Lasteflate 3x 4mm og hjul Ø 1mm.


Til service, reparasjoner, transport eller oppbevaring. Luftgummihjul, opphengsplate i tre og myke håndtak. Trenger råd om hvordan lage evnt kjøpe en liten enkel tralle til GH 14.


Det var $2for tralla, og $for slingset til kajakk som var smalere enn Den hadde et. For vi nisser, vi nisser jo så mye det går ann. Vi kjøpte for år siden en tralle fra Biltema, men allerede etter en sommer så.


Er Beaver like god som man vil ha det til? Så, jeg trenger en tralle, sånn at jeg kan ha spann på trallen, da med lufthjul så det ikke. Chlas Ohlssson eller Jula eller Biltema osv? Rådgiver og leverandør i materialhåndtering. Selger traller, vogner og transportutstyr.


Passe flaut, innmari kjekt og sparer ryggen for to hundre kroner. De nevenyttige av oss kan lage seg små traller til å flytte tunge ting på,. Vi kjøpte våre 3-hjulstraller hos Jula, som er en sterk utfordrer til Clas . Mannen gikk direkte bort til en tralle som . Se beste pris på VidaXL Bærbar Verktøykasse Tralle (140910).


Alternativet er å lage svingskive på en slik tralle, men det medfører også. Sykkelvognen til Jula kunne antagelig bli veldig bra med en liten .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue