Ikea knagger

Se våre stilige og robuste knagger og klesstativer til lave priser! Hos oss finner du veggmonterte knagger og stativer i en mengde ulike designer og farger. Se våre stilige og robuste kleshengere og knagger til lave priser!

Hos oss finner du alt fra buksehengere til knagger i en mengde ulike designer og farger. Startsiden › Soverom › Knagger og hengere › KnaggerBufretLignendeSortiment og priser kan variere mellom varehusene. Eventuelle lokale tilbudspriser oppdateres ikke her.


IKEA - LOSJÖN, Knagg, , Enkel å montere på vegg.

Du kan enten feste knaggene til veggen med den dobbeltsidige teipen som følger me eller skru den fast i . IKEA - GRUNDTAL, Knagg til dør, , , Henges på dørens overkant og hjelper deg med å gjøre ubrukt plass om til oppbevaring for badekåper eller vesker. Utnytt plassen på barnerommet med våre morsomme og nyskapende hengere og knagger! Vi har ulike designer og farger du kan velge mellom.


IKEA - KLÄDE, Knaggrekke med knagger, , , Plasser den i barnevennlig høyde, så kan barnet hjelpe til med å holde det ryddig. IKEA - ALGOT, Knaggrekke med knagger, Klikkes enkelt inn på ALGOT hylleknekt – uten verktøy. Ideell til å henge opp alt fra skittentøysposer og skolesekker .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue