Wireklemmer

Generelt: Wireklemme for ståltau til diverse formål. Utførelse: Smidde bøyler, aduserte plater. Utførelse: 2101-21støpt, 2103-21smidd.

Består av wireklemme kombinert med en fast kause. Kausen er delt, noe som gir mulighet til montering i faste ringer eller fjellbolter, samt for skjøting av to wirer. Bruksanvisningen inneholder viktig informasjon om sikkert bruk av utstyret, virkemåte, kontroll og vedlikehold.


Ståltau og tilbehør Wireklemmer Wireklemme Eureka.

Minimum bestillingsantall, Enhet, Pris, Kjøp. WIREKLEMMER U-BOLT GALV 3MM, 5820000 STK. Flere tilgjengelige farger; trykk på Velg egenskaper . Bør brukes i meget korrosive miljø, nær sjø etc.


Sammenlign priser i mer enn 1butikker! Wireklemmer skal være av korrekt dimensjon og antall,. Det forutsettes at wireklemmer monteres, inspiseres og.


Wire-klemmer, crimp-covers og dupsko egner sig til at samle eller afslutte en perlekæde med og typisk benyttes disse dele som bindeled mellem snor og lås. Pakken inneholder 1stk, og er ikke som på bildet, men tubeformet!

Klemmes sammen med gjerdetangen 1678-282551. Her finner du Wireklemmer til lave priser online. Spennende utvalg av Wireklemmer blant 12.


En ny versjon av wireklemme har blitt utviklet av Djuvik Maskinering. En sliding wireklemme har egenskapen at den glir langs guidewire'n. Forkrommet wireklemme for eller mm wire.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue