Brytepinner snøfreser

Velg type brytepinne: Nr:modell, lengde,tykkelse,sikring. A: 5HKSierra -2008mo38mm,8mm,mutter. Brytepinner, også kalt brytebolter er bolter som skal knekke når innmatervalsen. På min fantastiske snøfreser er det totalt brytepinner. Bryterpinnesett til Yamaha snøfreser: YS6( - 1998) YS6( - 1998).


Brytepinnesett til Yamaha snøfresere a type.

Mange nordmenn kjøpte snøfreser i høst, men få husker å ta vare på den,. Hvis du ikke har originale brytepinner, men bruker spiker, skruer . Totrinns snøfreser med 4-taktsmotor på hp. Snøfreser ST 5593656 BRYTEPINNER - 17330.


Kraftfull totrinns snøfreser med 4-taktsmotor på hp. Snøfreser ST 11093643 BRYTEPINNER 17-368. Universal brytebolt for snøfresere - pk. Kjekt å ha liggende når vinteren melder sin ankomst. Kjære kunde - gratulerer med valget av en HONDA snøfreser.


Sjekk at ikke innmaterskrue, snøhus, turbin eller brytepinner viser tegn til slitasje eller andre . For en tid tilbake var det tid for å kjøpe snøfreser og omstendig som jeg. Er ikke helt sikker på hvor gammel men ca 6-år. Vedlikeholdstips for snøfreseren – les om hvordan du vedlikeholder og.


Hvis du i en slik situasjon ikke har originale brytepinner å sette inn, . For at snøryddingen skal gå så smertefritt som mulig, kan man gjøre noen enkle grep på snøfreseren, gjerne før snøen kommer.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue