Jotun fargekart hvit

For det at Egghvit og Bomull passer til alt, er dessverre en myte…! La oss se på noen av Jotuns mest populære farger og hvilke hvitfarger som . Jotuns Fargedesigner gir deg her noen stikkord som gjør det enklere å.

Står fint til en mengde farger, men unntak av gulaktig lyse hvittoner. Det er viktig å tenke på hvilke andre farger hvittonen skal fungere inntil, og hvilke. Nina Klæboe, interiør- og fargedesigner i Jotun Decorative, velger seg disse . Sens kan blandes i alle farger ut ifra tilgjengelige baser.

Fargelameller er bestrøket med vanntynnet maling. Her er veggene malt i fargen Kalk fra Jotun. PASSER TIL EGGEHVIT: Til farger med en varm undertone, som disse . Chi er Jotuns hviteste tone, men inneholder hint av grønn (G) som. Er ønsket helt kritthvite farger som 72Chi eller 99Klassisk Hvit . Tekst og bilder i artikkelen her er hentet fra Jotun Lady sin inspirasjonsblogg.


Bomull, og disse fungerer ikke nødvendigvis til alle farger. Fargeekspert i Jotuns favoritt, LADY Pure Color 53Fusion. Se de nye, lekre fargene på Jotuns fargekart for 20her.

De som tror egghvit er ut og grått er in, de må tro om igjen! Interiør og Fargedesigner i Jotun, Nina Klæboe, får daglig spørsmål om greige. Inntil en greige tone bør man alltid velge rene og nøytrale hvittoner. Sammen med farger som 12Mohair og 4Silke er den spesielt flott.


Er ønsket helt kritthvite farger som 72Chi og 99Klassisk Hvit, . Hvite hus er selve drømmen for mange – men hvilke fargenyanser er finest. Jotun hadde flere godbiter å by på da de lanserte årets fargekart for 2017. Kjøkken i Nordic Living-palletten med 99Klassisk Hvit og 10683 . Et eksempel er Jotuns velkjente farger Egghvit og Bomull. Egghvit har kode 0502-Y mens Bomull har kode S 0502-Y.


En av høstens største begivenheter er uten tvil Jotuns lansering av nytt fargekart. Valgmulighetene er mange for den som vil male hjemmet hvitt. Med utgangspunkt i Jotuns fargekart foreslår hun Eggehvit i kombinasjon .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue