Klassisk soverom

Kolleksjonen selges hos Slettvoll-butikker i Norge og Sverige. I butikkene finner du alt du trenger for å innrede stue, spiseplass, soverom og entre. Tina Sand har funnet en stil som varer på soverommet.

Den klassiske og moderne interiørstilen er preget av enkle og klassiske møbler med en touch av. Vi har nettopp kjøpt leilighet og skal pusse opp hele stasen. Bygget er en klassisk 1900-gård i Oslo med stukkatur og rosetter og 3m takhøyde.


Klassisk Hvit er for meg den perfekte detaljfargen med sitt rene og hvite.

Klassisk soverom med usedvanlig høye tak, dekorert med stukk dekorasjoner, hengende Golden gardiner og stilige italienske møbler, som i Palace-museet . Pilasterblå gir et klassisk blått uttrykk på vegg, og er lekker til. Jeg ønsker å male en kontrastvegg på soverommet og kanskje på stua. Klassisk Hvit (S 0500-N) mot et tillegg i prisen.


Hei, jeg skal male ett soverom i fargen 50ST PAULS BLUE og et . This Pin was discovered by Eie Eiendomsmegling. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Colombaio var et gammelt kloster i første halvdel av det sekstende århundre, og fortsatte med å bli sommerboligen for brødrene Maggiore.


Lys og klassisk hjørneleilighet med soverom.

Moderne og god standard med nyere oppusset bad og kjøkken. Holmen er en klassisk og stor bolig for familier som ønsker god plass. Huset inneholder fire soverom, to ba romslig stue og kjøkken.


Grünerløkka - Klassisk, lys og gjennomgående 3-roms på beste Løkka. MAJORSTUEN - Klassisk og fin hjørneleilighet - soverom - Balkong. GRÜNERLØKKA: Klassisk 2(3)-roms andelsleilighet med balkong og ildsted.


Sentrumsnær - Klassisk funkis (BTA 2kvm) soverom, ba hagestue, kjellerstue og garasjer. Ferie villa til leie i Valby - Klassisk dansk Patricia Villa på rolig boliggate m. Hage, åpen kjøkkenløsning, soverrum - Valby Feriebolig eller sommerhus .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue