Lage støttemur

Generelt kan vi si det er to slags murer, rene hagemurer som kan brukes til oppbygging av be kantstøtte og skjerming mot innsyn, . ASAK Miljøstein viser deg hvordan du setter opp en støttemur. Hvis du ønsker en mur i hagen din kan du velge mellom støp eller ferdige blokker.

Skal du støpe selv må du snekre forskaling, kjøpe mange . Mindre støttemurer er enkle å lage selv og er både praktiske og vakre innslag i hagen. I tillegg er den både dekorativ og praktisk for avslutning av en skrånende tomt, eller av ulike platåer i . Denne kan du i de fleste kommuner sette opp uten å søke.

Husk på at mur og pussesand skal ha maks kornstørrelse på 3-mm. Du kan støpe stolpene direkte fast i hullet eller lage en forskaling. Hei, Jeg trenger å bygge en mur på maks 2. Det er en mur som naboen egentlig må ta seg av, men siden de ikke . Noe av det vanskeligste ved å lage en støttemur, er å gi den riktig helling.


Her gjelder det å bruke hodet når du bygger. Mur av ferdigkjøpte betongelementer er en enkel måte å lage mur på. Velg elementene med tanke på murens størrelse og funksjon.


Anleggsgartner Svein Dalen viser deg hvordan du lager en støttemur på en enkel måte.

Høydeforskjeller tas opp ved å trappe fundamentet eller topp mur. For å lage utvendig graders bue går du ut til hver side for et tenkt hjørne, minst 2cm + . En fleksibel mur som enkelt følger formene i hagen. Veritca mur leveres i vår nye farge koksmix som passer godt inn i de fleste utemiljøer. Hva med å bygge en støttemur for å ramme inn innkjørselen eller lage en spennende terrasse i hagen?


Vi leverer støttemur i betong, skifer og granitt. Har en litt stygg avslutning på en skråning ved terrassen vår. Vi skal sette opp en støttemur i hagen, for å hindre utrasing i en skråning ned mot.


Men har bestemt meg for å lage en natursteinsmur.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue