Fuglemater vindu

Sett bare det gjennomsiktige fuglebrettet fast på vinduet med sugekopper. Felleskjøpet nettbutikk - Fuglemater til vindu fra Weibulls. Følg fuglene fra orkesterplass med en mater som enkelt festes til vinduet med sugekopper.

Lett å montere med dobbeltklebende 3M tape på yttersiden av vinduet. Små fugler lander uten problemer på kanten. Hos Jernia kan en komplett vare i uåpnet originalemballasje returneres innen dager, og du får alle pengene . Fuglemateren monteres på vinduet ved hjelp av en dobbel sort sugekopp.

Den er designet for småfugler, meget værbestandig og er utrustet med hull for å lede . Fuglemateren monteres med dobbeltsidig tape på utsiden av vinduet. Fugler liver opp på vinteren, og jeg forer ivrig for å friste fjærballene inn i min hage. Skal man fore så bør man ha en fuglemater, og det finnes . En liten fuglemater som festes rett på vinduet med sugekopper. Fuglemater plassert på ruta vil kun besøkes av de aller modigeste . Det er koselig med fugler utenfor vinduet om vinteren, og med denne spesielle fuglemateren fra Eva Solo blir det mye koseligere. Kjekt å tenke på før du velger en fuglemater: Fuglematere skal ikke.


Fuglebrett med tak som monteres med sugekopper på vindu.

Fylles med ulike typer frø, meiseboller eller brødsmuler. Denne fuglemateren fra Eva Solo kan enkelt plasseres på . Så at det var spørsmål om hvor en kunne få kjøpt fuglebrett til å feste på vinduer. Settes fast på utsiden av vinduet Frostsikkert glass som tåler oppvaskmaskin. Få glede av Eva Solo fuglemater til vindu.


Se mer av det populære designet her i nettbutikken. Få fuglene helt inn til stua eller kjøkkenet med denne. TilbudNOK33Førpris:NOK39Rabatt - inkl.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue