Pakning til norgesglass

De nettbutikkene jeg finner er de utsolgt. Jeg har fått tak i stk Norgesglass, men . Kan brukes til tradisjonelle Norgesglas og glass med patentlokk.

Nå er det ikke akkurat Norgesglass jeg har, men et lignende porselensglass med. Rop ut om noen vet hvor man kan få tak i en hvit pakning. Kan brukes til tradisjonelle Norgesglas og glass med . Norgesglass er et fellesnavn på glasskrukker for hermetisering, sylting og annen.


Avhengig: Innlegg: 214: Registrert: Tir Nov . I dag blir Norgesglass benyttet som fellesnavn på glass for hermetisering, sylting og annen konservering. De har lokk av glass, gummipakning mellom lokket og . Følg bruksanvisningen på støpselets pakning. Så kom mamma med noen fine Norgesglass som hun hadde kjøpt på bruktbutikken.


Gjenstanden består av tre deler: Klar glasskrukke med glasslokk og aliminiumsring. Har hatt rød gummiring, pakning, som ble lagt på for å gjøre lokket helt tett. Er det noen her som har prøvd å flaske på norgesglass? Då må du forspenne pakningen, eller syltestrikken om du vil, med minimum 160kg . Hvis du bruker norgesglass eller andre sylteglass, må du sjekke at.


Du begynner med å vaske og skylle godt glass og lokk og evt. Patentglass med lokk inkludert silikonpakning. Norgesglass fra Drammen, med ekstra beholdning av glassets viktigste og mest forgjengelige ledd: Syltestrikken! Denne var pakning i lokket og sørget for den . Jeg bruker Norgesglass til å oppbevare tørrvarer i. Var en stund vanskelig å få tak i gummistrikken (pakningen).


Gjerne gamle syltetøyglass eller Norgesglass om du har. Husk da å kjøpe inn pakning til sistnevnte! Syltet gresskar er det aller beste tilbehøret . Weck Mold 2ml HØYT med lokk, UTEN klemmer og gummipakning. Weck-glassene er solide, vakre, praktiske og anvendelige. Norgesglass, en gammel klassiker som har vært i bruk helt fra 1908.


Bruk rengjorte og sterile glass, gjerne Norgesglass eller lignende.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue