Ulven fliser

Ulfven fliser - vakre håndlagde produkter og gammeldagse fliser av sement, marmor og terracotta. Salget doblet seg i 20og nå er de to heltidsansatte. Mossefirmaet Ulfven vokser seg stadig større.

I dag er Ulfven fliser blitt et veldig populært valg for interiørinteresserte. At firmaet er oppkalt etter huset som satte det hele i gang er bare . Kun det beste er godt nok for interiørkonseptet Ulfven. Flisekompaniet er Norges største landsdekkende kjede innen fliser.

Ulfven designer og produserer håndlagde fliser og interiør. Og hurra, i forbindelse med lanseringen av ny webside gir Ulfven bort et gavekort til en verdi av kr. Har du lenge ønsket deg vakre håndlagde fliser?

Legger du fliser fra Ulfven får du ikke bare et vakkert gulv eller en vakker vegg, – du får også et kunstverk og et stykke historie. Utstilling av Ulfven fliser kan sees i interiørbutikken Draperiet på Høvik i Bærum. Ulfven Sand består av en varmgrå undertone og mørkebrune detaljer. Ulfven selger håndlagde produkter og fliser av sement, marmor og terracotta til privatpersoner og bedrifter. Flisene er som små kunstverk og kan brukes i alle . Det er håndlagde historiske fliser fra Ulfven, se ulfven.


Når fliser av denne typen blir brukt på f. UlfvenAlba Ulfven er en norsk produsent av gammeldagse fliser – slike fliser ble gjerne brukt mye i bygårder i Oslo mot slutten av 1800-tallet. Hun og mannen kom opp med ideen Ulfven fliser for år siden, først som en hobby da de lette etter fliser til huset de skulle pusse opp. Noen som har dette - og er dere fornøyde med valget?

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue