Moodulmajad

Energiasäästlikud elementmajad ja moodulmajad. BufretLignendeOversett denne sidenEnergiasäästlikud elementmajad ja moodulmajad. Objekti tüüp, Maja Suvila Sauna Abihoone Muud hooned.

Kui soovid ehitada omale kodu mis on taskukohane ja väikeste kommunaalkuludega, siis parim valik on elementmajad. Moodulmajad (e. ruumelementmajad) ehitatakse moodulitest. Moodul on ehitise ruumiline osa, kus põran seinad ja lagi on omavahel juba tehases kokku . OÜ Harmet toodab moodulelamuid alates 19aastast.

Moodulamajad on eriti just Skandinaaviamaades kõrgelt hinnatud kuna just nii suudetakse tagada . Elementmaja moodulmaja puitmajad – ehitusmaterjalid! Mauren OÜ on Kilpitalot ametlik esindaja Eestis, Lätis ja Leedus. Allpool leiate valiku moodulmaju, mida on võimalik soetada.

Element- ja moodulmajad on järjest enam kasutatav võimalus oma majani jõudmiseks. Tehase tingimustes valmivad majaelemendid või lausa ruumimoodulid . Elementmaja majaelemendid ja katusefermid. Tehases valmistatud elementidest maja on tänapäeval üha eelisatuim ehitusviis. Paraja suurusega maja väikeseks suvilaks või vähenõudlikule inimesele elamuks. Hästi läbimõeldud ruumipaigutus ja klaaspinnad teevad elamise . Koostöö korras pakume põhjamaises kliimas aastaringseks elamiseks mõeldud energiasäästlikuid valmismaju.


Pakume ühte kindlat hoonet, millele on võimalik lisada lõputult lahendusi. Elementmajade (moodulmajade) kohta infot kogudes võib leida sarnaseid eelisei millega erinevad majatootjad .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue