Batteridrevet motorsag

Kjedesag på batteri er på rask fremmarsj i takt med at batteriene blir. STIHLs første batteridrevne motorsag - ett resultat av førsteklasses motorsagkunnskap, lang erfaring og batteriteknologi. Både Bosch og Black Decker har batterimotorsager i sortimentet, men stort sett med små batterier.

EUROPAS KRAFTIGSTE BATTERIDREVNE MOTORSAG. Med STIHL batteridrevet motorsag får du utmerket batteri og skjæringseffekt kombinert med drivkraft i V-klassen! Kjedesag på batteri er på rask fremmarsj, i takt med at batteriene blir både lettere og kraftigere.


Og det er ingen grunn til å rynke på nesen av dem.

Letthåndterlig og stillegående batterimotorsag med effektsterkt Lithium-Ion batteri. Perfekt til saging av peisve beskjæring av trær i lydømfintlige områder og til . Den ekstra skjærekraften til hagearbeidet ditt. GARDENA Elektriske Kjedesager kan gjøre mye effektivt arbeid.


Den sørger for at motorsagen alltid er klar for bruk, hvor du måtte ønske det. Home page ; Produkter ; MOTORSAG ; Elektrisk og Batteri. Batteri spenning: V; Sverdlengde: cm; Sverdtype: Trinse; Håndtak type: Håndtak bak. Test av batteridrevet kjedesag: Bosch AKE LI.


Er det andre som har erfaringer med ande batteridrevne motorsager, slik som feks Stihl . Stillegående og effektiv batteridrevet motorsag. Er det ideelle verktøy for saging av ved og kan også brukes innendørs. Langt mer praktisk enn motorsag og stige, og vesentlig mindre farlig. Du er her: Forsiden; FK butikken; SKOG; Motorsager; STIHL MSE 2MOTORSAG ELEKTRISK.


Beklager, dette produktet er ikke lenger aktivt. Nå er det kommet et alternativ til bensindrevne og elektriske motorsager med ledning. Den nye motorsagen AKE LI fra Bosch er verdens . STIHLs leketøysmaskiner har både lyd og de snurrer.


Kraftig batteridrevet motorsag - ca minutters arbeidstid! Lav vekt med volt Lithium Ion batteri; Oregon lavprofil kjede .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue