Hvordan sette kveiteline

Er dette en plass som kan være aktuell å sette line? Når vi setter line lar vi den stå ett par timer sånn cirka alt ettersom hvordan fisket på . Jeg har fått ett stk line til jul og vil gjerne prøve dette. Man kan sette tidligt om morgenen og dra dette etter lunsj hvis man ønsker.


Fine spotter og sette kveiteline i Breivikfjorden er Finnkonvika. Hvordan åpne en mono-kveil uten å lage et uhåndterlig fuglerede. Dette kan gjøres ved å sette søkker i et forsyn i stedet for en krok, . Kveite line fiske krevde mykje forberedelser, det gjekk mykje agn og ein ofte. Denne gangen sette vi først kveiteline for så og fiske etter kveita . Lisbeth Berg Hansen, hvor de besluttet å sette inn millioner kroner til.


I ei line (en dusing) er det vanlig å bruke 1kroker. Når første lina er i sjøen, egner du line nr. På den har jeg Fire Line eller 39mm.


Vær oppmerksom på at størrelsen på agnfisken har en del å si, spesielt hvordan du får tredd den på . I denne artikkelen vil vi gi deg en kort innføring i hvordan du best kan. Kveiter kan du stort sett få overalt, men det kan være en fordel å studere sjøkartet litt.

Hyse, torsk, sei, lyr og rødspette er den vanligste fangsten på denne type line. Det vanligste er å sette linen tidlig på morgenen. Med line kan man fiske mange spennende fiskearter, som for eksempel kveite. Flere yrkesfiskerne har nå sett nytten av å ta frem kveitegarn og kveitvad og de . En line med unik slitasje- og knutestyrke i forhold til diameter. Line er et fiskeredskap som består av et langt snøre som har kortere snører.


En annen mulighet er å sette lina under havflata gjennom et nyutvikla setterør. Start med å lage en løkke som iletauet skal festes i.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue