Interiørblogg soverom

For vi gleder oss til å se deres soverom. Vi vet bloggerne har de beste soverommene, vi kan si det med sikkerhet, for vi har bildebevis.

Her er vakre og inspirerende soverom fra BoligPluss-leserne! DIY – nye ideer til trendy interiør du kan lage selv i lyst tre. Bort med minimalisme og fargeløs interiør.


BLÅTT, MØNSTER OG TEKSTILER: Velur, bomull og lin vil du se mye av på soverommene.

Du kan tjene 30kroner på å gjøre om kjøkkenet til soverom. Det skal være mørkt og mystisk på soverommet. Julia har samlet noen interiør-favoritter. Litt brrrrrrrr oioisan, det er et flott sommer vær gitt, iallefall her i midt Norge. Sola gløtter såvidt frem idag, men ellers bare kaldt, regn . Soverommet, vel det er ingen tvil om at jeg elsker.


Jeg ser at soverommet ofte er et rom som blir litt glemt når man innreder. For et vakkert soverom Hege ♡ Mye fin inspirasjon her! Nina fra Stylizimo blogg har malt soverommet i det nye huset.

Følg med på bloggen, vi følger Nina under hele oppussingen. Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. De åpne garderobestengene på det oppdelte soverommet til Maxine og. Du må også gjerne ta en titt på plassutfordringene for soverom, stuer og kjøkken.


Nå er det ikke lenge igjen før bebisen kommer! Barnerommet er straks ferdig, mangler bare noen små detaljer så er vi veeeldig veldig klare ! Drømmeverden En interiørblogg skrevet av eieren. I hele oktober kan du kjøpe årets Rosa sløyfe-pin hos Kid Interiør. Nytt sengesett er en enkel måte å fornye soverommet på.


Hvordan du utformer og innreder soverommet kan påvirke søvnkvaliteten, og man bør derfor velge materialer fri for. Slik lyssetter du ba kjøkken, stue og soverom. Er du interessert i mer stoff om interiør?

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue