Lite funkishus

Vi bygger moderne, funkishus tilpasset dine individuelle behov. Våre arkitekter er med på hele prosessen, fra idé til ferdig bolig. Rapporter et annet bildeRapporter det støtende bildet.

Synne er et lite hus tegnet til små tomter. Likevel inneholder det alt en moderne familie behøver. På inngangsplanet er det soverom, vaskerom med egen.


Moderne funkishus Tradisjonelle hus Moderne hytter Tradisjonelle hytter Ferdighus og ferdighytter i massivtre Skarhus leverer ferdighus og.

Knerten er et lite hus for flat tomt, med carport. Huset har store vindusflater og høy himling som gjør stue og kjøkken til luftige rom. Familien Nicolaisen fra Vollen lot ikke et lite budsjett stå i veien for store. Nå bor de i et moderne funkishus tegnet av arkitekt Magnus Næss.


Husmodellen Dahl er for deg som vil bygge et moderne hus med mye plass. Med andre ord er huset egentlig ikke NYTT. Vi har funnet frem til de rimeligste ferdighusene fra sju ferdihusleverandører i Norge: Mesterhus, Nordbohus, Norske Hus, Block Watne, . Ved hjelp av en arkitekt fikk Catherine Dvergsdal og mannen utnyttet den bratte, lille tomten maksimalt.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue