House doctor pute

Handle innredning og møbler fra House Doctor online hos Room21. Innepute DyneJuleKjøkkentekstilerKniver SkjærebrettKopper . House Doctor tilbyr møbler for den designbevisste og kresne.

Industri og vintage er den røde tråden som. Bak House Doctor står tre søsken – Rikke Juhl Jensen, Gitte Juhl Capel og Klaus Juhl Pedersen. De er alle utstyrt med kreative gener og deler samme tro på at . House Doctor er en familiedrevet interiørvirksomhet med forhandlere over det meste av verden.

Pute i fløyel fra House Doctor i en nydelig grønnfarge - Dusty green. Pute, i belugagrønn fløyel, fra House Doctor. Sjekk ut vår spennende mix av interiør, klær, velvære og mat. Vi er opptatt av trender og merkevarer til riktig pris.


This Pin was discovered by Mariel Karlsen.

Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. House Doctor, Doctors and House. Tøff pute med grov struktur og med grafisk mønster i svart. Fin detalj med glidelås mitt på putetrekket bak.


Vakkert grønt bolig pute Loom atmosfære skaperen Hus Doctor. På grunn av den store størrelsen på x cm, er det ideelt å bruke som en salong pute. Superkul pute fra House Doctor sin nyeste kolleksjon.


Denne puten vil friske oppe en hver krok.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue