Ikea lag ditt eget rom

Planlegg ditt nye kjøkken i 3D med IKEA Home Planner. Begynn med å skrive inn rommets mål, så velger du produktene slik at det blir akkurat slik du ønsker. BufretLignendeTakket være våre planleggingsverktøy kan du enkelt møblere ditt hjem, og planlegge dine innkjøp.

Prøv deg frem med ulike stiler og kombinasjoner. I dette romarrangementet fra IKEA-katalogen har vi satt sammen et . IKEA-interiørdesigneren Emma om å lage et innbydende rom der. Det er spennende å skulle flytte hjemmefra og endelig få ditt eget sted å bo – helt .

Etter det kan du bruke BESTÅ-planleggeren for å lage din egen oppbevaringskombinasjon eller skreddersy forslagene våre. Med RoomSketcher kan du enkelt lage plantegninger og 3D Bilder for et. Trenger du profesjonelle plantegninger eller en rask måte å få prosjektet ditt igang på . Du kan også legge til flere rom, hva med å planlegge en hel etasje?


Det er ikke bare modulsofaer som du kan sette ditt eget preg på i vår interiørplanlegger; . Tegn ditt drømmebad med Bad og boligs nye 3D boligplanlegger! Når rommene er tegnet opp, kan du sette inn dører og vinduer. For å lage en 360-graders visning, tar du et bilde og åpner Galleriet.


Du har kanskje prøvd deg på IKEAs kjøkkenplanlegger?

Apple Watch, Marc Newson, har laget en helt spesiell juleutstilling i London.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue