Kikkehull i dør

Den nye leiligheten har ikke kikkehull i døra. Tror jeg ville betalt noen for å gjøre det kontra å måtte kjøpe ny dør til 500-. Yale Digital Door Viewer benytter en fargeskjerm på innsiden av døren din og monteres.

Innovativ digitalt kikkehull med opptaksfunksjon - Svært lett å tilpasse. Digitale kikkehull gir full kontroll på besøkende. Bestill kikkehull med dør kamera fra Noric Security Systems i dag.


Den brukes til å se utenfra og inn gjennom vanlige kikkehull som finnes i mange leiligheter,.

Reverserer kikkehull på dører slik at man kan se utenfra og inn. Kikkhull til dør - Jula – alt til din hjemmefiksing! Forkrommet kikkhull som passer til alle dører med 33–mm tykkelse og mm hulldiameter. Det elektroniske kikkehullet bruker en fargeskjerm på innsiden av døren din og. SmartProdukter Norge AS som selger original modellen som passer til dører . På skjermbildet ser du enkelt hvem som står utenfor døren.


Leveres i tre typer elektroniske kikkehull som passer rett inn i eksisterende mekaniske kikkehull. Hei hå, som topic sier så er jeg på leiting etter kikkehull til ytterdøra. Du finner det på ebay, bare monter det i døren og i tv'en så slipper du å .

Dette er 20versjonen av kikkehullet i døra. Nå kan du lett se hvem som ringer på uten å avsløre at du benytter digital dørkikkert. Den tommer store skjermen gir deg tydelige bilder . Jeg kan sende i oppkrav med det gebyret posten tar.


Digitalt Kikkehullskamera som lar deg se hvem som er på andre siden uten at de ser deg. Du trenger ikke lenger bruke et fiskeøye som viser hva som er på . Med dette produktet kan du trygt åpne døren. Passer til dører med dørtykkelse 38-1mm. I tillegg til å bruke dette som et vanlig kikkehull, kan du sette inn minnekort, og bruke den til å ta bilder, eller korte videosnutter av det som skjer utenfor døren din.


Med dette digitale dørkamera, kan du enkelt se hvem som står utenfor døren.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue