Klorestativ katt gulv til tak

Et klatre- og klorestativ til katten din er en smart investering. Både fordi katten trenger et sted å slappe av, leke og kvesse klørne, og fordi du sparer møble. Klorestativ gulv til tak, kan justeres fra 243-2cm med feste for tak. Dette er klorestativet som passer for klatreglade katter.


Kloremøbel til katt - klorebrett - klorestativ - kattehus med klorestativ. Trixie kloremøbel Zaragoza blir det lek fra gulv til tak. Hengekøye resevedel til Motilla klorestativ. Kloremøbel til katt, med utforming slik at den passer inn i hjørner, sparer plass samt at.


Skrevet av Emne: Klorestativ gulv til tak, tips ? Utstyr til katt ; Emne: Klorestativ gulv til tak, tips ? Vi må altså ha noe som er soli og som gjerne går helt til taket. Meget fint klorestativ til katt, i tre og teddytrekk som kan tas av og vaskes i maskin. Med flere hyller og hule så katten kan gjemme seg.


Klorestativ til katt som går fra gulv til tak med mange etasjer og en hule. Jeg kjøpte et klorestativ i tre etasjer på Ellos i sin tid (vet ikke om de fortsatt har). Jeg drømmer om gulv-til tak på et stort område, men da må jeg vente.

Kjøpte et sånt lite på europris jeg, satt oppå en hylle, og kattene elsker . Disse får eget rom, med klatrestativ, klorebrett og muligheter til å klatre fra gulv til tak.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue