Dusj rett på fliser

Det kan være en forklaring på at man ser en økning i slike skader nå, etter at man har dusjet rett på flisene over flere år, sier Engen i en . Dvs ikke dusjkabinett men dusj rett på gulvet. Mannen protesterer på dette og sier at det holder i maks år, så blir det fukt.

Alle vil dusje – men alle er ikke sikre på om de kan dusje rett på flisene, og hvorfor de eventuelt ikke bør gjøre det. Mange kvier seg for å dusje rett på flisene på badegulvet. Frykten er lekkasje eller andre følgeskader.


Det anbefales fra mange hold at man ikke dusjer rett på fliser for å mindre risikoen for fuktgjennomtrengning i veggen og man heller bør benytte . Jeg har et tett og fint våtromsbelegg + våtromstapet, men ønsker fliser med varmekabler. Jeg har hørt at man ikke skal dusje rett på fliser. De senere årene har det blitt mer vanlig å dusje rett på flisene, men det har også skjedd en økning i antallet fuktskader i norske boliger. Jeg vil helst sette opp dusjvegger i glass men får høre at det er risikabelt å dusje rett på flisene.


Når du ikke bruker dusjkabinett, men dusjer rett på fliser, belastes gulv og vegger med vannsøl. Trenger fukten gjennom fugene og det ikke er . Det er jo mange som dusjer rett på flisene, mange mener at det ikke er. Vi valgte hvertfall å legge skikkelig membran og dusje rett på flisene . Røde merker i hjørner, spesielt i dusjsone, er et tegn på tidlig soppangrep.

Dersom det har vært dusjet rett på flisene er vannskaderisikoen høy. Hva er best, dusjkabinett eller dusje rett på fliser? Dette er en evig diskusjon og mange ulike oppfatninger. Det er ikke noe problem å dusje rett på flislagt . Vi har dusj med dusjvegger, der vi har dusjet rett på flis i år.


Vi dusjer per i dag rett på fliser i huset vi kjøpte for et år siden, men dusjkabinett er bestilt og . At dusjing på veggen er mer utsatt for vannskader enn dusjkabinett, er imidlertid ikke. Det spiller ingen rolle om fugene er tette og flisene er fine. Jeg skal totalrenovere et lite bad med dusj rett på gulv og vegg. Våtromsplater, våtromstapet eller smøremembran med fliser. Derfor dusje rett på fliser uten kabinett på bad er fyfy.


Derfor trengs det ikke membran under, og man kan trygt dusje direkte på.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue