Feste slynge i taket

Jeg skal henge en treningsslynge i taket, men har ingen bjelker e. Kanskje dere har en garasje hvor det er lettere å feste en slynge. Det finnes utallige måter du kan feste slyngen på, avhengig av.

Slynger fra taket og egen kroppsvekt gir deg en sterk kropp en gang for alle. Både TRX og red-cord er slyngetrening sånn for å få alt på det rette. Det ultimate ville kanskje være å kjøpe to Mini med alle slynger i bruk, .

Jeg vil kjøpe meg en slynge, men vet ikke hvilken. En fin måte å feste slyngene uten å måtte ha kroker i taket. Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots.

Et solid feste for vegg, tak, bjelke eller stolpe til slyngetrening. Kan også brukes til War Machine og lignende slynger. Selv om slynger er enkle i design, så er de ett av de mest varierte. Noen slynger kommer med både tak-feste og dørfeste, mens andre . Trenings slynger for privat og treningssenter bruk. Det er enkelt å feste slyngen i dørkarmen med dørstopperene.


Blir selvfølgelig ikke like stort spillerom som når den festes i taket, men er . Forsikre deg om at monteringen skjer i betong, og ikke i porøse tak av type Siporex,. Denne modellen er svært praktisk da den ikke behøver å festes i taket. Den har ankre som kan brukes til blant annet å festes over en dør.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue