Slagtrekker

En slagtrekker fungerer ikke med gamle sporskruer, de bare hopper ut av sporet. Stjerneskruer, både philips og pozidriv, kan fungere, likeså . Skrur man mye bør man bruke slagtrekker i stedet for drill.

Vendbar for bruk med både venstre- og høyregjengede skruer. En slagtrekker er i utgangspunktet beregnet på proffmarkedet, noe som gjør at dette er maskiner med jevnt over god kvalitet. Krangler du og drillen når du skal få inn vanskelige skruer?


Da burde du heller gå for en slagtrekker.

Slagtrekker er et verktøy som gir rotasjonsbevegelse til en aksling med kraftige impulser. Den brukes til montering og demontering av festemateriell som krever . Jeg har samme slagtrekker, og her om dagen tenkte at jeg skulle prøve. Sjekk priser på best i test 18v slagtrekker.


Sammenlign priser i mer enn 2butikker! Kjøp best i test 18v slagtrekker billig i nettbutikkene.

V Stanley FatMax kompakt slagtrekker med Ah Li-Ion-batteri. Varenr: 881141 Alt varenr: 4658366 Produkt navn: Dewalt slagtrekker 18V XR 4Ah Børsteløs, Produkt beskrivelse: Dewalt batteri drill 18V, Produkt info: . En del av 18V Li-Ion systemet - frihet uten ledning; Verktøysett drill og slagtrekker perfekt for gjør det selv oppgaver . Settet inneholder følgende:slagdrill XRP (DCD985), slagtrekker (DCF885), sirkelsag (DCS391), bajonettsag (DCS380), LED lykt (DCL040) levert i Tough . Du er her: Verktøy Elektroverktøy og maskiner SLAGTREKKER EY75A7. EY75A1X, Kraftig slagtrekker for 14V og 18V Li-ion med børsteløs motor. Dual Voltage teknologien muliggjør bruk av .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue