Teng tools skap

Brukt Trillebår med bensin motor - Andre - Bygg - Anleggsmaskiner - Minigraver - Bygg - Anleggsmaskiner - selges - AnLast. Trillebår hjul bensindrevet MuckTruck 1,-. Noen kaller den dumper, andre mener det er en trillebår med motor.

I alle fall: Truxta Bendi 4×er er elektrisk. Modell produsert for profesjonell bruk, hvor dumperplanet gjør den ideell for transport av trevirke, stein, sand . Motorisert trillebår som hjelper deg med de tyngre transportene i hagen. Gode traktordekk i front gjør at den kommer godt seg fram. Provema Trillebår 110L PROFF SERTIFISERT.


Løftepunkter (sertifisert!) for løft med f. Kanskje den elektriske trillebåra Sherpa. Den elektriske motoren er integrert i forhjulet og får sin energi fra et lite, volts batteri. Motorisert trillebår med Honda GCV motor.


Genial maskin til å frakte ting frem til hytta, rundt i hagen, eller gården. Brukes mye av fruktdyrkere og andre som . To see more from JH Motor As on Facebook, or create an account. Sammenlign priser i mer enn 2butikker!

Selger nå mitt 10delers teng tools verktøyskap, er ikke helt komplett, det meste av verktøyet er der. Denne vognene er beregnet på verksteder og har verktøy . Teng Tools - Solid håndverktøy med livstidsgaranti- kvalitetsverktøy som brukes bl. Det er ingen andre som er på samme nivå som Teng Tools når det gjelder. Med to faste hjul og to leddhjul med brems.


Utstyrt med kulelagrede, låsbare skuffer (høyde: stk. mm, stk. 1mm). Har fått inntrykk av at det er mange som har settene fra Teng Tools og første øyekast på 1001-vognen gir deg litt bakoversveis. Sideskap for montering på Teng Tools verktøyvogner.


Kan plasseres enten på høyre eller venstre side av vognen. Ved montering på vognen med verktøyplate .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue