Polakker i norge

Polakker i Norge, det vil si innvandrere i Norge fra Polen, er den største av. I 20var polakkene den sjette største innvandrergruppen, og den økte til å bli den . Polakker som kom til Norge på 1980-tallet ble tatt godt imot og ble godt integrert. Kontrasten er sterk til hvordan mange polske arbeidsinnvandrere lever i dag. Statistisk Sentralbyrå hadde gjennomført en undersøkelse og resultatene viser at det bodde 1polakker i Norge ved det siste årsskiftet.


I global sammenheng er kulturforskjellene mellom Norge og Polen ikke så store. Polakker sier at den er 'jævlig kaldt', mens nordmenn kaller den frisk og bader .

Nedenfor kommer noen fakta om polakker i Norge. En gjennomsnitlig polakk i Norge er en mann i 25-35-årene som flytett til Norge for å arbeide, og kommer . I fjor har sosiolog, Aleksandra Janaczyk, gjenomført undersøkelsen der hun spurte en gruppe av over 10polakker i Norge om deres erfaringer og planer . I de siste årene er Norge det mest populære innvandringsmål for polakker. For noen år siden valgte flere å bo og arbeide i Englan Irland eller Tysklan . Vi er det største sosiale mediet og informasjonsnettstedet for polakker i Norge.


Forestill dere min stadig forferdelse ved å være en polakk i Norge - en perfekt motsetning til Polen: rikt, lykkelig, velsignet med historisk flaks, . Og sykelønn, feriepenger, pensjoner, barnetrygd og alt det andre som du har krav på.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue