Salongbord i tre

Kjøp rimelige salongbord med høy kvalitet fra Trademax. Velg mellom flere forskjellige modeller, vi leverer hurtig rett hjem til deg! Old Amsterdam sofabord i stoff+tre+glass (Soft grey - 130x70).

Bordet Satelitt finnes i hele tre ulike størrelser, og gjør nytten som enten sidebord eller sofabord. Dette er det nest største, og måler x cm. Eksklusive salongbord til en god pris og høy kvalitet fra Thomas Hill AS. Gjør din salong til en stilig og harmonisk plass å være med et salongbord fra Thomas .

Få inspirasjon til stua hos Bohus - Norges største, landsdekkende møbelkjede. Se vårt sortiment av solide og veldesignede salongbord til lave priser! HOL-produktene i massivt tre har stilige hull som er . Se Skeidar sitt store utvalg av sofabord til stuen i ulike priser og stilarter. I vårt sortiment har vi alt fra klassiske salongbord i tre med skuffer og hyller til moderne firkantede og runde salongbord i glass og metall. Get lost in where you live and you'll soon find yourself at home.


Salongbord penselmalt hvitt eller american brunt tre. Elegant og moderne salongbord i stål og sort glassplate. Stuebord med elegant design i tre og glass.

Mest relevant, Dato, Pris lav-høy, Pris høy-lav. Robust salongbord i tre fra Artwood Recycled hardwood. Glass plate, 12-803kan kjøpes i tillegg.


Salongbord med industrielt look, topp av kryssmønstret tre, på ramme av stål. Jeg er på leting etter et salongbord jeg ikke vet om finnes. Såkalt grått tre er vel ubehandlet tre som har vært ute i allskens vær, driftwood . XL Solid sheesham tre salongbord med stålben.


Dette høykvalitets pilot salongbordet kan plasseres i alle rom. Takket være det slanke og kompakte designet, kan den også brukes som et sidebor et nattbor .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue