Stettfat i glass

Klassisk etasjefat fra populære Rivièra Maison. Dette fatet er perfekt til venninnekvelder. Fint å bruke både til kaker og dekorere med lys .

Hjem Interiør Kjøkken Fat og servering Stettfat i glass, 29x29xcm . Varenummer4556505; Høyde1mm; Øvre diameter3mm; MaterialeGlass; Standard salgspakning1. Kjeksboks i glass med emaljemaling, H: cm. Bolle i glass, Grønnlandsserien fra Hadeland.

Stettfat i glass med olivenslipning, H: cm. Nostalgisk stettfat i pressglass, med målene H Ø cm. Arendal Arendals Glasmagasin Bergen Glass Thomsen, Åsane Storsenter . Lekkert stettfat i glass og nickel Høyde 50cm diam25cm. Portmeirion Sophie Conran Stettfat Ø:cm. Gammelt, men jeg vet ikke hvor det er laget.


Det er i pressglass, og er i en vakker aprikosfarge. Kun litt slitt på et punkt på kanten øverst.

Nydelig mønstret og med sølvfarget håndtak. Denne serien er inspirert av historiske glass fra arkivet på Hadeland Glassverk. Den vridde fasongen gjør at lyset får flott spillerom. Ett utrolig flott etasjefat i glass og metall, høyden er hele 50cm!


Meget pent stettfat, fatet har ingen skader. Vi ønsker å teste limet med tanke på glass mot porselen også,. SKal lage meg stett fat i løpet av de neste dagene jeg også, men jeg skal borre . Et meget pent og gammelt stettfat laga i tynnt glass med sølvforgylling. Skrotnissen betaler frakta på dette produktet!


LEKKER GLASSBOLLE I GRØNT OG KLART GLASS. Y3Fat fra Magnor med sol og månedekor. Stettfat i glass med blått felt mellom fatet og den svakt vridde stetten.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue