Strykebrett vegg

Hos oss finner du veggmonterte strykebrett som tar lite plass. Vi har normalt alltid på lager og sender samme dag som du bestiller. Når strykebrettet er utslått er avstanden fra veggen til tuppen av strykebrettet 85cm.

Når det henger ned på veggen er brettet 104cm fra toppen og ned. Nettbutikk - Vegg, Takmonterte tørkestativer. Veggmontert strykebrett med silikontrekk.


Når strykebrettet er utslått er avstanden fra veggen til tuppen av strykebrettet cm.

Praktisk i hybelleiligheter, hoteller, restauranter og kontorer. Brettet kostet kr 10nytt og har ikke blitt brukt. Det stikker cm ut fra veggen når slått opp og cm ut fra veggen . Vi må ha dem, men de tar opp så mye plass.


Selv kastet opp, de er fortsatt stor og klumpete og tar opp mye plass i et skap. Har søkt litt rundt på nettet, men ikke funnet noe. Bare husk å ha god plass til motstående vegg.


Du betaler jo slikk og ingenting for skap med strykebrett integrert.

Takk for tips, men dette var da veldig dyrt til strykebrett å være, selv om det kan henges på veggen? Noen modeller av strykebrett henger feste til en vegg eller en dør for å spare plass i et trangt vaskerom. Strykebrett caddier er allsidige enheter som inkluderer . Her i huset blir deet stryket fint lite klær, fordi jeg må gå opp når jeg skal stryke (har ikke bodplass nede), så nå vil jeg ha strykebrett som jeg kan . Vi har nå Strykejern strykebrett fra Finn. Feste en strykebrettet til veggen kan du maksimere din plass og opprette strykeutstyr.


Gjort riktig, kan du trekke av strykebrettet rett . Linn Bad Vaskerom underskap cm med strykebrett, hvit høyglans, venstremodell. Siden et strykebrett er et brett polstret og dekket med en slitesterk, pustende stoff, kan du konstruere din egen vegg strykebrett bruke 1-tommers-tykke kryssfiner .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue