Uttrekkbar garderobestang

Uttrekkbar garderobestang for melamin- eller trehyller. Perfekt å bruke hvis det er trangt om plassen. Du bare hekter den uttrekkbare garderobestangen under en cm trådhylle eller en hyllekurv.

IKEA - KOMPLEMENT, Garderobestang, uttrekkbar, 50xcm, , års garanti. Med garderobestangen kan du henge tøyet slik . Handle Uttrekkbar Garderobestang Elfa billig, bekvemt og sikkert på nettet. Bærelist i kombinasjon med hengeskinne skaper raskt et fundament for ditt hyllesystem.


Det er kun bærelisten som skrues fast til veggen. En uttrekkbar skohylle gir deg enkel tilgang til alle skoene på hyllen. En høy garderobestang gir mer rom for andre moduler og detaljer under . Skapet er 2cm høyt, cm bredt og 3dypt.


Skapet har hvite hylleplater, hvorav en uttrekkbar garderobestang er festet på undersiden av den ene. Noen som kjenner til noen andre produsenter som kan han lengre? Av forskjellige årsaker, så har vi 120cm . Det er stadig nye ting som skal oppbevares.

Og det finnes alltid nytt elfa-tilbehør å oppdage. Smart, stilfullt og enkelt å ettermontere. Skinnesystem til uttrekkbar hylle festes på samme måte som skinne. KOMPLEMENT, Uttrekkbar multihenger, hvit , års garanti. KOMPLEMENT, Garderobestang, uttrekkbar, 50xcm års garanti.


Garderobestang 80Uttrekkbar; 00363593_0. Til å henge opp 5-pakningen med kleshengere, 810-300. En høy garderobestang gir mer rom for andre moduler og detaljer under.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue