Naboens trær

Du kan ha rett til felling av naboens trær gjennom naboloven. Mange tror at naboloven er til for å felle trær, og mange treeiere har sikkert latt seg overtale til å felle trær når naboen kommer trekkende med denne loven. Trær er ofte til irritasjon for naboer og enkelte velger selv å gå inn på naboens tomt for å kutte ned den sjenerende buskveksten.


Få ting kan så lett skape konflikt i naboforhold som trær – de skygger for solen, grener vokser inn over en annens eiendom osv… Når har en nabo rett til å kreve . For eksempel felling av trær på grunn av for høye trær som stenger for utsikt, sollys eller at man har ulemper knyttet til løv fra naboens trær. Når solen kommer frem kan det være at naboens trær skygger for din sol, eller det kan være at trærne tar utsikten fra din eiendom. Det kan dreie seg om alt fra høye trær som sperrer utsikt og sol, greiner som henger over til naboen, trær man frykter skal knekke og en .

Osloadvokatene tar for seg dine rettigheter etter naboloven - slik som dersom du er plaget av naboens tre. Det kan være byggetiltak, støy, veirett og mange andre forhol blant annet trær. I denne artikkel skal vi se nærmere på krav om felling av naboens trær.


Trær er en av de viktigste årsakene til konflikter mellom naboer. Her får du tips til hva du kan og ikke kan gjøre, det beste tipset er å innlede en . Våren er høysesong for nabokrangler, blant annet om trær. Det kan koste deg dyrt, advarer Huseiernes . Naboloven regulerer forholdet mellom naboer og deres eiendom.


Les hva nabolovens regler sier om ulovlige trær. Naboens busker og trær vokser i alle retninger og skyggelegger solplassen og ødelegger utsikten i enda større grad enn i fjor. Spørsmål Det er noen naboer av familien min som har trær i hagen sin blokkerer fullstendig for solen i hagen vår.


Huseierforbundet: – Ikke hogg naboens trær. Mange blir bevisst, i større eller mindre grad berettiget, om at naboens trær er til sjenanse, sågar så vidt mye at det er i strid med reglene i .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue