Vintage vitrineskap

Særegent vintage vitrineskap som skiller seg ut fra mengden. Selges da vi ikke lenger får plass til det. Selger et gammelt vintage vitrineskap grunnet plassmangel.

Skapet er godt brukt, og har litt slitasje på dører og kanter. Oppbevaringsskap laget av gjenbrukt materiale. Mål: B 1x D x H 2cm Materiale: Furu treverk.


Må hentes på showroomet på Vallø i Tønsberg.

Skapet er i god stan har kun vært anvendt som fotorekvisitt siden anskaffelse. Skapet har stått i ærverdig gammelt hus i København. Sammenlign priser i mer enn 2butikker! Kjøp vitrineskap vintage billig i nettbutikkene. Gammelt furuskap blir nytt og fint og hvitt.


Display cabinets, Cabinets and Vintage . Og vi vil gjerne ha et snev av hennes fine ny-vintage-look hjemme, derfor har vi funnet. Vitrineskap, x cm, H 1cm, 69kr, Indiska. Flott og praktisk Byron vitrineskap med en rustikk hvit finish. Topplaten er i resirkulert vintage brown furu.


Høyt, flott vitrineskap i hvitlakkert mahogny med to glassdører vakker fransk landstil og vintage stil fra Louis Ludvig. Dette var i utgangspunktet et gammelt vitrineskap, som jeg beiset mørkebrunt og deretter malte hvitt, og pusset i en slitt look. Kjøp Vitrineskap Minnesota dører Vintage hos Chilli. Hos oss får du høy kvalitet til en god pris.


Et 1-dørs vitrineskap i vår landlige serie Kypros. Serien er i hvitlakkert furu og har unike vintage brune topplater, som er børstet og . Kjøp Whistler vitrineskap 2D - Vintage på Trademax.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue