Frostfri kran

Frese Frostfri hagekran for kronegrep og nøkkel. Med en frostfri utekran har du en bekymring mindre. En selvdrenerende kran montert med fall, vil sørge for at overskuddsvannet ikke vil bli stående i kranen. Ved valg av utekran vil det være viktig å velge en kran som er frostsikker med tilbakeslagsventil, da vi er utsatt for kulde store deler av året. Jeg har ei frostfri kran montert ut av kjelleren.


Når jeg åpner krana får jeg vann inn på kjellergulvet, . Om det er vanskelig er helt avhengig av hvor nevenyttig du er. Vannskade kan skje selv om du har frostfrie kraner. Plastkoblingen fra krana til hageslagen gjør nemlig at vannet blir stående inne i røret. Simpel frostfri slangekran fra Oras finner du her. Frostfri slangekran DN er en forkrommet slangekran med dreneringsnippel og vakuumventil.


Det er vel en såkalt frostfri variant som tømmer alt på utsiden av veggen. Jeg har en FM kran med både varmt og kaldt vann, det fungerer bra . For maks veggtykkelse 4mm (lengde 1- 4mm). Frostfrie kraner bringe vannet til et bolig verftet uten frykt for frost. Når det brukes riktig, kan et frostfritt kranen tømmes i vinter for å eliminere .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue