Hekksaks bosch

En sunn og grønn hekk trenger regelmessig pleie og riktig klipping med passende hekksaks. Finn ut hvilken hekksaks fra Bosch som passer for ditt behov ved . Perfekt hekk i én operasjon: De nye 18-volts hekksaksene fra Bosch med innovativ Quick-Cut-teknologi.

Sammenlign priser i mer enn 2butikker! Kjøp BOSCH hekksaks billig i nettbutikkene. Du kan velge i et komplett sortiment av hekksakser med og uten ledning til hekkene dine. Elektriske hekksakser med ledning gir mer kraft siden de er koblet til .

En kraftig og effektiv hekksaks som kan klippe tykke greiner på inntil mm i diameter. Bosch batteridrevet hekksaks AHS LI 06008490Lavere vekt, høyere ytelse Ergonomisk: Lett og håndterbar, men robust konstruksjon Intelligent: Det . Lett og effektiv for behagelig hekklipping Lett å håndtere: Du kan klippe hekken uten for mange pauser. Takket være den lave vekten blir du mindre sliten i . Batteridrevet hekksaks Bosch AHS 54-LI (Solo). Bosch batteridrevet hekksaks AHS 54-Li.


Denne batteridrevne hekksaksen fra Bosh er utstyrt med et V lithium-ion-batteri med en driftstid . Frihet uten ledning - batteridrevet hekksaks med 4mm klippekniver og glidekobling som gjør at den ikke blokkerer.

Cordless freedothe end of the hassle of untangling and risk of . Innovasjon fra Bosch: V Lithium-ion batteri, alltid klart til bruk, lades raskt opp - inntil lettere enn sammenlignbare hekksakser mm knivavstand. Det første vi la merke til da vi fikk Boschs nye batteridrevne hekksaks i hånden, var at den ikke veier særlig mye. I utgangspunktet er ikke klipping av hekk . Av redskapene vi har testet skiller Bosch AWMseg ut ved at den ikke har motoren.


Grunnpakken kommer som hekksaks, vi monterte også . En hekksaks for deg som vil ha det lille ekstra! Kraftig motor med slirekobling, grenkapasitet inntil Ø mm, gjennomtenkt ergonomi samt innebygd . Sentrale produktegenskaper Hekksaks fra Bosch sørger for kabelløs. Hekksaks fra Bosch sikrer kabelløs mobilitet og maksimal ytelse.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue