Impregnering takstein

Når det er gjort, påfører vi en impregnering som trekker inn i taksteinene, slik at vi får en tett og forsterket takstein som er vannavisende, sier . Vannavvisende impregnering, til fasader, skorstener, takstein, beleggningsstein og betongelementer. Ivareta husets verdi gjennom vedlikehold av taksteinen, og utsett den kostbare operasjonen det er å bytte tak. Vi gir hele års garanti for kunder som tegner en . Når taksteinene er rene og tørre, er de klare for behandling.


Noen velger å impregnere taksteinene før de males, for å få bedre vedheft og sikre . Vannnntrengning stoppes og slitasjen på takstein blir minimal.

IKTAS tilbyr takbehandling, fornyelse og vedlikehold av tak gjennom vask, impregnering og maling av takstein. Vi har i fått en del henvendelser fra kunder og forhandlere om fornying av takstein. I markedsføring fra disse takfornyerne er det framsatt klart . Impregnering påføres til takstein er mettet.


Dette hindrer taksteinen i å ta opp vann og fjerner faren for senere frostsprengning. Controll Murfinish - Vann- og smussavvisende impregnering. Teglstein, belegningsstein, takstein, garasjegulv, bassengkanter, hagemurer, pyntemurer, . Selv nye takstein kan trenge behandling for å opprettholde sin . Norsk Takfornying - Billigere å fornye enn å skifte takstein.

Ved å impregnere taksteinen lukker man porene slik at vann og fuktighet ikke trekker igjennom og forhindre mosedannelse. Taket er belagt med takstein fra rundt 1990. Med takfornying tenker jeg på rengjøring, impregnering og lakkering.


Takfornying, impregnering, rehabilitering og vedlikehold av tak. Dette vil hindre takstein å ta opp vann med umiddelbar virkning. Før selve spylingen tar til, sjekker vi takets tilstand. Vi kan også impregnere taksteinen etter utført rengjøring, impregnering av . Lektene går horisontalt og er det taksteinen skal ligge på.


Er duk undertak, brukes tettebånd under alle sløyfer.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue