Trebitt terrassebeis

UV-stråler og fremhever og bevarer den naturlig trestrukturen. Trebitt Terrassebeis gir en vakker, matt og slitesterk overflate. TREBITT Terrassebeis, som gir et tidsriktig og naturlig uttrykk.

Når du bruker beis fremheves treverkets særegenheter og naturlige glø samtidig som den . Vanntynnet oljebeis, spesialbeis for impregnert treverk (terrasser, møbler o.l.) til utendørs bruk. Trebitt Terrassebeis er en vanntynnet oljebeis og pigmentert spesialbeis for. Trebitt Terrassebeis har god penetrerende og vannavvisende effekt som hindrer.

Trebitt fremhever trestrukturen og gir liv til treet. Om TREBITT Terrassebeis; Inspirasjon; Farger; Hvordan beise terrassen; Uteglede. Påfør så ett strøk TREBITT Terrassebeis i ønsket farge. Trebitt spesialbeis for terrasse, gir et eksklusivt, matt og holdbart utseende.


Fargen Jotun Shimmergrå er en ren gråaktig tone. Jeg har kjøpt et liters spann av trebitt terrassebeis i fargen mahogny. Først brukte jeg rulle, og dette så rett og slett helt forferdelig ut.


TREBITT Oljebeis er skreddersydd for utvendig vegg. Se beste pris på Jotun Trebitt Terrassebeis (liter).

Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Beisen beskytter terrassen og hindrer gråning og oppsprekking. Beisen inneholder effektive midler mot svertesopp og alger.


Trebitt Terrassebeis er en vanntynnet oljebeis og pigmentert spesialbeis for impregnert treverk. Trebitt Terrassebeis har god penetrerende og vannavvisende . TREBITT Terrassebeis finnes i en rekke ulike farger, enten du går for en nordisk stil med fokus på det stilrene og naturlige, landlig sjarm, klassisk og sober . Anbefales på terrassegulv, trapper, hagemøbler o. Konsistensen gjør påføringen enkel, uten sprut og søl. Trebitt Terrassebeis er basert på alkydolje, og har de . Jotun Trebitt Oljebeis (liter) Fra kr 89- Se priser ; Jotun Trebitt Terrassebeis (liter) Fra kr 37- Se priser ; Jotun Trebitt Superb Ingen pris . Trebitt terrassebeis krever et tørt underlag når den strykes på. Det står også på boksen at det må være oppholde timer etter påføring. Spesialbeis for terrasse som gir et ekslusivt matt og holdbart utseende, inntil års vedlikeholdsintervall.


Trappa på det nye inngangspartiet derimot, - den har stått ubehandlet et år og skriker nå etter verdens beste terrassebeis - JOTUN TREBITT. Jotun Trebitt Terrassebeis burmateak 6liter. Vanntynnet oljebeis i en flott brun, gyllen farge som får treet til å minne om tropisk tre.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue