Lys antikkgrå fargekode

Passende farge til grunnmuren: Horisont 1638. Tøff til grått som alle de gylne gråtonene 13Lys Antikkgrå, 19Antikkgrå,. Jeg har ikke fargekoden på kjøkkeninnredningen, men det er .

La deg inspirere av trendene og se de nyeste fargekolleksjonene fra LADY her! Lys Antikkgrå, 19Antikkgrå, 5Ascott, 10Grå Harmoni, 1877. Kjøkkeninnredningen har fargekode: S1002-Y.


Valget står nå mellom tidløs og lys antikkgrå på soverommet.

Ert og ris Fargekombinasjonen på vegger er LADY 14Grå skifer #ladygråskifer og LADY 13Lys Antikkgrå #ladylysantikkgrå. Lys Antikkgrå, 19Antikkgrå, 5Ascott, 10Grå Harmoni,. Jeg anbefaler denne artikkelen hvis du vil lære å lese fargekodene.

Vil også bruke lys antikkgrå på noen vegger. Kjøkken: Vurderer å kjøpe grått kjøkken fra ikea (bodbyn), fargekode 5000-N. Da bør vi kanskje ha fargekode bomull på lister og vinduer? Da hadde altså Mickan kjørt på med lys antikkgrå på huset, og Fredde var ikke fornøyd. Han vil ha antikkgrå som dere ser under det lille vinduet . Farger som Varm Grå, Lys Antikkgrå og Antikkgrå er blant de mest populære, ofte med staffasjen malt i Egghvit eller Frostrøyk, sier Nina . Ikke for kal ikke for beige, ikke for rø ikke for mørk, ikke for lys.


Den går fint sammen med farger som gråharmoni , antikkgrå (mellomgrovt) eller grå skifer (mørkest ). Ved fremvisning av OBOS medlemskort så får man rabatt. Farger som Varm Grå, Lys Antikkgrå og Antikkgrå er blant de mest populære, ofte med staffasjen malt i Egghvit eller Frostrøyk. Stuens opprinnelige fargevalg tilhørte en annen tid.


Men med nytt tapet og noen liter maling ble stuen pen og moderne.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue