Shingel pris

Isola Takshingel brukes til taktekking på skrå tak med bærende taktro av bor OSB. Nor-Dekk fører to merker på lager, dette er Icopal og Kerabit. Begge har års garanti og er av ypperste kvalitet.


Takshingelen har et unikt klebesystem og er lett å legge. Gamle shingeltak kan også enkelt tekkes om ved å legge på ny shingel uten at du fjerner den gamle. Takshingel til legging på nye tak og til omtekking av gamle papptak eller shingeltak.


Plastbelagt bakside gjør leggingen renere og enklere.

Takshingel fra Isola er et lett og slitesterkt tak som passer på de fleste hustyper. Kan benyttes ned til 18° takvinkel, og ned til 15° takvinkel . Norske værforhold gjør at taket skal motstå både frost, snø, regn, sol og ikke minst vind. Takshingel er et solid takbelegg med lang tradisjon i Norge, og Icopal vet . Har tenkt å tekke om taket på hytta snart og da har det blitt bestemt at vi skal benytte shingel. Ser jo at prisen varierer en del blandt . Huseier Jan Thorleif Fuglesang, valgte derfor takshingel fra Isola,.


Isola Takshingel er like velegnet til både hus og hytte, nybygg og rehabilitering. Kombinasjonen av glassfilt og tykk, fleksibel asfalt gjør produktet både smidig og .

Noen her inne som har ein ide om kva det koster pr må få eit taktekkings firma til å legge . Typegodkjent takshingel med skiferstrø, sort, år garanti, BE OM PAKKEPRIS VED KJØP . Ideen er å gi deg som forbruker en oversikt over hvilke taktyper som finnes, samt prisen for de enkelte produkter. Isola Takshingel TAKSHINGEL BAROS S SORT. Isola Takshingel TAKSHINGEL S TEGLRØD KO. Ny shingel kan kun legges på gammel shingel med samme byggehøyde som den nye. Gammel takshingel under grader skal alltid fjernes.


Det er ikke tilfeldig at Isola Takshingel har best regntetthet. Isola er nemlig tettest på taket i dobbelt forstand. Hele tiden letes det etter detaljer som kan forbedres. Takshingel i flere farger får du hos oss - EHB. Stort utvalg byggevarer, dører og vinduer, hytteutstyr og alt innen propan.


Jeg ønsker montering av nye takplater på begge takene. Jämför priser och läs recensioner på Tak. Vi hjälper dig att hitta rätt Shingel Tak och göra ett billigt tryggt köp - Vårt köpskydd ger dig pengar tillbaka om något .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue