Hengelås clas ohlson

Vi har et bredt utvalg av klassiske hengelåser, så velg utfra hva du har behov for. Det finnes låser med forsikringsklassefiseringer som holder en høy sikkerhet, .

Asaklitt TSA kombinasjonshengelås med wirebøyle 3. Hengelås til ryggsekker, kabinkofferter etc. Cocraft kombinasjonshengelås med kraftig bøyle 4.

MASTERLOCK Bluetooth Masterlock 4401EURDLH hengelås med Bluetooth 0. Praktiske hengelåser som kan åpnes og lukkes av sikkerhetspersonalet uten å ødelegges. Kan brukes på håndvesker, kabinkofferter, kofferter . Når du har fått den opp skal du vri buen i helt feil retning (1grader i forhold til stillingen når den er låst) og presse den . Liten, praktisk hengelås til ryggsekker, vesker etc. Hvit 40-7470-Rosa 40-7470-Grå 40-7470-Blå. Tilbuddet kan købes i Clas Ohlson til 4NOK.


Sterk lettvektslås av massiv aluminium med bøyle av herdet stål samt beskyttende vinylovertrekk.

The offer can be purchased in Clas Ohlson at . Skal gå til innkjøp av kjetting og hengelås til et bur i kjellerboden og ny. Clas Ohlson), så vil de færreste forsæke å dirke den opp. Det ser ut for at jeg må bryte meg inn i min egen postkasse da hengelåsen har. PS: Er en god kjetting og hengelås et fornuftig alternativ?


Abus-12-klasse-… Du kan kjøpe abus 12 klasse leddhasp hos Clas Ohlson AS avd Rolvsøy. Du finner det meste mye billigere på ebay, clas ohlson etc. Den blå koppen på bildet koster kroner hos Clas Ohlson, den veier lite og er.


Du får kjøpt hengelås med wire for ca 1kroner hos mange . Velkommen til den offisielle siden for Clas Ohlson i Norge. Denne hengelåsen har Bluetooth som låses automatisk via gratis app.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue