Spisesofa hjørne

Monroe er en flott spisesofa med masser av valgmuligheter! Alle varianter leveres med vendbare, komfortable seteputer i kaldskum. Amanda spisesofa hjørne oppsett 3+seter.

Kombiner spisesofaen med stoler i samme serie for å skape et lunt og hyggelig miljø. En moderne spisesofa som er utrolig god å sitte i. Dette blir som en vanlig sofa men bare med høyere ben. Seteputene er av god sofakvalitet og vendbare.

Medley spisebordsofa Endelig også som hjørne! Trondheim, Eidsvoll, Lørenskog, Spisestuesofa, sofabenk, spisebenk, hjørne, spisesofa, . Spisegruppa er under et år gammelt men selges grunnet plassmangel. Vi er kjempe fornøyd med sofagruppa og ønsker egentlig ikke å selge . Ferdigmontert Spisesofa kan leveres i flere størrelser. Den gjør seg også i entreen eller foran sengen på soverommet. Sofaen gjør seg også godt i entreen, eller foran sengen på soverommet.


Oliver spisetuestol og benk er en av våre bestselger! Den unike sittekomforten og det herlige designet byr på lange gode stunder rundt spisebordet.

De over er bare eksempler, er åpen for forslag. Også fargemessig, men de helt lyse er ikke interessant. Moderne spisesofa som kan bestilles i andre stoffer, farger og farge på ben. LYNG SOfA MODUL hjørne, venstre høyre. Høy sofa tilpasset spisebord i vedlikeholdsfri flett.


Stort utvalg sofaer, spisebor skjenker og sofabord. Fint å ha flere bruksmuligheter når plassen er liten. Nå trenger vi kanskje noen nye putetrekk og gulvteppe.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue