Vedovn avstand til vegg

Røykrøret må skjermes med rør-skjold når avstanden. IL BRANNMUR OG tIL VEGGER AV BRENNBARt MAtERIALE. EKSEMPLER PÅ MINIMUM AVSTAND TIL BRANNMUR. Avstand til ubrennbar vegg, (brannmur eller lignende) skal være minst 1mm.


Den kan være mindre dersom du bruker materialer som er . Det må være minst cm fri avstand mellom pipas sideflate og veggflate av brennbart materiale. I de tilfeller dette avstandskravet ikke er oppfylt er det utarbeidet . Minste størrelse på brannmur og minste avstand til brennbar vegg ved plassering av ildsted i hjørne . Ved installasjon av ovn er det spesielt viktig å være oppmerksom på. Imidlertid kan det være lurt å holde en avstand på fem til ti centimeter til veggen. Leser monteringsanvisningen til Aduro ovnen. Her står det avstander bakover og til siden.


Ildsted i hjørne, som plasseres med heteflatene i 45° vinkel mot veggene, kan monteres mot brennbar vegg hvis avstanden er minst 3mm. Ovnen er godkjent til en avstand på 8mm til brennbart materiale foran ildstedet.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue