Aurora hytte

Aurora hytte - moderne hytter med store vindusflater og rene linjer. Aurora SMART 1- Denne SMART-modellen har to gode soveom på hovedplanet,. Hytta finnes også i en tradisjonell Rustik-utgave HER . Vi har nå lansert en ny modell til vår elementbaserte anneks-løsning, designmessig tilpasset våre Aurora-hytter.


Aurora 9A er en vinkelhytte for deg som vil ha utsikt i flere retninger. Hytta som er utstilt på Hellerudsletta (Aurora 9C) er i større grad tilpasset bruken som . Aurora SMART 1har en bred vinkel i fronten, med hemsloft over. For dager siden - Salongen har en vindusstripe like over sofaryggen - en av de klassiske Aurora-signaturene.


Hytta har to soverom nede, pluss et bad med . Aurora SMART 176B har et tak med ark som skaper et flott rom på den . Aurora SMART 1- Alle de som syns at våre SMART-hytter med ark på taket er bra, vil sikkert mene at denne modellen er dobbelt så bra! Aurora SMART 1- Dette er en utvidet utgave av lillebroren. Hytta finnes også i en tradisjonell Rustik-utgave HER.


Kanskje har du ein gammal draum om korleis akkurat di hytte skal sjå ut? D-presentasjon av eksteriøret til Aurora 994A fra Saltdalshytta. På hver hytte kan du klikke deg videre til mer informasjon. Disse hyttene blir bygget for at vi vet at mange ønsker å slippe arbeidet med.


Bildet viser den nye Aurora Nova, som det finnes mer informasjon om her: . På tomt i felt har vi bygd en pen og arealeffektiv hytte i den populære Aurora-serien.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue